Βραβείο “Νησίδες Ποιότητας 2015”

 

 

Ο διαγωνισμός “Νησίδες Ποιότητας” διοργανώνεται από την Κίνηση Πολιτών και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι οποίοι προσπαθούν από το 2001 να αναδείξουν  τις Οργανώσεις/Ομάδες που προσφέρουν εθελοντικό ποιοτικό έργο

                                                                                                                                        

 

Σε μία συγκινητική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο κτίριο της Παλιάς Βουλής, όπου πρωταγωνίστησε ο εθελοντισμός και η κοινωνική προσφορά, η Wise Greece παρέλαβε τη διάκριση “Νησίδες Ποιότητας 2015″ από τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο.

Ο διαγωνισμός “Νησίδες Ποιότητας” διοργανώνεται από την Κίνηση Πολιτών και το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού, οι οποίοι προσπαθούν από το 2001 να αναδείξουν μέσα από μία αντικειμενική, διαφανή και προκαθορισμένη διαδικασία τις Οργανώσεις/Ομάδες αυτές που δεν είναι ακόμη ευρύτερα γνωστές, αλλά προσφέρουν εθελοντικό ποιοτικό έργο και λειτουργούν ως πρότυπα για την κοινωνία και τη νέα γενιά. Φέτος, τιμήθηκαν συνολικά επτά πολύ αξιόλογες Μ.Κ.Ο, ανάμεσά τους και η Wise Greece, την οποία προλόγισε η κ. Λήδα Κοντογιάννη, Γενική Διευθύντρια Ελληνικού Συμβουλίου Εταιρικής Διακυβέρνησης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Κίνηση Πολιτών για αυτή την τεράστια τιμή και να τονίσουμε ότι το βραβείο ανήκει στους συνοδοιπόρους μας! Στους εθελοντές, τους παραγωγούς, τους συνεργάτες και όλους εκείνους που πίστεψαν ότι με πολύ κόπο και καλή διάθεση, μπορούμε να κάνουμε ακόμα περισσότερους συνανθρώπους μας να χαμογελάσουν!  

Δες τις δημοσιεύσεις στα Μέσα:

  • Αφιέρωμα στις Κινήσεις που διακρίθηκαν στο ΕΘΝΟΣ
  • Παρουσίαση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ
  • Παρουσίαση στο Δελτίο Ειδήσεων STAR
  • Παρουσίαση στο enallaktikos.gr
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s