Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας (4)

 

  Το Πανόραμα Επιχειρηματικότητας  και Σταδιοδρομίας είναι το μεγαλύτερο πολυσυνέδριο σε θέματα Επιχειρηματικότητας και Επαγγελματικου προσανατολισμού. Απευθύνεται κυρίως σε νέους και νέες, ανεξαρτήτως εκπαιδευτικής κατεύθυνσης . Είναι  το Start Up πριν από το Start Up
.
  30 Ιο υνίου 2016  ·

Σήμερα ολοκληρώθηκε το 27ο εργάσιμη ημέρα στην Upstream όπου πραγματοποιήθηκε, μεταξύ άλλων, ένα πολύ ενδιαφέρον σεμινάριο αναφορικά με το LinkedIn. Ήταν μεγάλη μας χαρά που είχαμε μαζί μας τον CEO και συνιδρυτή της εταιρείας κ. Μάρκο Βερέμη.

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας φωτογραφία του.

Το 6ο βίντεο από το φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας αφορά στο πάνελ με τίτλο :. «Προετοιμασία εξαγωγικής επιχείρησης και προϊόντος” Μην ξεχάσετε να πάτε στις ρυθμίσεις και να επιλέξετε HD για καλύτερη εικόνα:

https://www.youtube.com/watch?v=fXizfyAdLKw

Η εισήγηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & Σταδιοδρομίας” που έλαβε χώρα στο Μέγαρο Διεθνές Συνεδριακό Κέντρο …
YOUTUBE.COM
28, Ιο υνίου  ·

Βρισκόμαστε αυτή τη στιγμή στα κεντρικά γραφεία της Bosch όπου στελέχη της εταιρείας μας ξεναγούν στους χώρους τεχνικής εκπαίδευσης.

Εικόνα μπορεί να περιέχει: 4 άτομα, εσωτερική
27η Ιουνίου ·

Αυτή τη στιγμή είμαστε στην εργάσιμη ημέρα του Αεροδρομίου και η τελευταία ομάδα αναμένεται να κατέβει από τον Πύργο Ελέγχου. Προηγουμένως είχαμε κάνει μια εξαιρετική ξενάγηση με πούλμαν δίπλα στα αεροπλάνα!

Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας φωτογραφία του.Πανόραμα Επιχειρηματικότητας και Σταδιοδρομίας φωτογραφία του.

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε μία ακόμα πολύ ενδιαφέροουσα εργάσιμη ημέρα, στα κεντρικά γραφεία της Microsoft.

Εικόνα μπορεί να περιέχει: 1 άτομο, εσωτερική

 Το 5ο Συνεχίζουμε Βίντεο Από Το φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας ΚΑΙ Σταδιοδρομίας. Αφορά στο πάνελ με τίτλο: “Καλώς ήρθατε στο ταξίδι της πρόσληψης” πάντα Όπως, μην ξεχάσετε να πάτε στις ρυθμίσεις και να επιλέξετε HD για καλύτερη εικόνα!.:

https://www.youtube.com/watch?v=Q2vuHzsMRC4

Η εισήγηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & …
YOUTUBE.COM
 Βίντεο Το 4ο Από Το φετινό Πανόραμα Επιχειρηματικότητας ΚΑΙ Σταδιοδρομίας αφορά ΣΤΟ Πάνελ ΜΕ Τίτλο Μέλος: Μέλος: «Εξελίξεις στον κλάδο των Ασφαλειών :. Τάσεις και προοπτικές απασχόλησης “Μην ξεχάσετε να πάτε στις ρυθμίσεις και να επιλέξετε HD για καλύτερη εικόνα:
Η εισήγηση αυτή πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της εκδήλωσης “Πανόραμα Επιχειρηματικότητας & …
YOUTUBE.COM
Οπως Εμφάνιση περισσότερων – αντιδράσεις

σχόλιο

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s