Οκτώ ελληνικές επιχειρήσεις στα European Business Awards

 

 . Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν καταταχθεί ανάμεσα στις 10 καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες στην κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται, διεκδικώντας πλέον το Ευρωπαϊκό Βραβείο Επιχειρήσεων της κατηγορίας τους.

 

Οκτώ ελληνικές επιχειρήσεις στα Ευρωπαϊκά Βραβεία Επιχειρήσεων
Δέκα εταιρείες από Ελλάδα και Κύπρο έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν, παρά την κρίση, και να πραγματοποιήσουν επενδύσεις, κινήσεις εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, επέκταση στο εξωτερικό και αξιόλογη ανάπτυξη. Αυτές οι εταιρείες, οκτώ ελληνικές και δύο κυπριακές, είναι φιναλίστ του διαγωνισμού για τα βραβεία Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία που διοργανώνει η εταιρεία RSM Ελλάδα και θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στον τελικό.

Εφέτος ο τελικός θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου στο Λονδίνο. Οι επιχειρήσεις αυτές έχουν καταταχθεί ανάμεσα στις 10 καλύτερες ευρωπαϊκές εταιρείες στην κατηγορία στην οποία διαγωνίζονται διεκδικώντας πλέον το Ευρωπαϊκό Βραβείο Επιχειρήσεων της κατηγορίας τους.

 

Οι συγκεκριμένες οκτώ ελληνικές επιχειρήσεις είναι οι εξής:

  • Green-Ελληνικά Περιβάλλοντος & Ενέργειας Network SA στην Κατηγορία της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Χρονιάς με τζίρο € 26-150 m.
  • Βασιλόπουλος ΑΒ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Το Βραβείο Περιβαλλοντικής & Εταιρικής Βιωσιμότητας.
  • ONEX στην κατηγορίαThe RSM Επιχειρηματία της Χρονιάς.
  • Coffee Island ΣΤΗΝ κατηγορία στρατηγικής για την ανάπτυξη της Χρονιάς.
  • Pharmathen ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Βραβείο Επιλογής του προέδρου.
  • Genesis Pharma ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Βραβείο Επιλογής του προέδρου.
  • Σπέτσες Mini Marathon ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ Βραβείο Επιλογής του προέδρου.
  • Olympia Electronics  στην κατηγορία Εθνική Δημόσια Πρωταθλητής.

 

Σημειώνεται ότι η RSM Ελλάδα προτείνει τα τελευταία πέντε χρόνια εταιρείες στην Ελλάδα και στην Κύπρο για δωρεάν συμμετοχή σε αυτόν τον θεσμό παγκοσμίου κύρους και στη συνέχεια υποστηρίζει αφιλοκερδώς τις εταιρείες που συμμετέχουν με σκοπό την ανάδειξη της ελληνικής επιχειρηματικότητας.

Σύμφωνα με τη διοίκηση της RMS, ΤΑ Ευρωπαϊκά Επιχειρηματικά Βραβεία είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία των επιχειρήσεων της ΕΕ. Αποτελούν τα μοναδικά ευρωπαϊκά επιχειρηματικά βραβεία υψηλού κύρους στα οποία μπορούν να λάβουν μέρος επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε διάφορους κλάδους της οικονομίας.

 

Ενιαία επιχειρηματική κοινότητα

Πρωταρχικός σκοπός των ευρωπαϊκών επιχειρηματικών βραβείων είναι η δημιουργία μιας ισχυρότερης επιχειρηματικής κοινότητας στην Ευρώπη, η ανάδειξη των ευρωπαϊκών επιχειρήσεων ανεξαρτήτως μεγέθους και τομέα δραστηριότητας και η προώθηση της συζήτησης για το μέλλον και την ουσία της επιχειρηματικής κοινότητας στην Ευρώπη.

Επιπλέον, οι επιχειρήσεις που συμμετέχουν έχουν τη δυνατότητα να πάρουν παραδείγματα αλλά και να εμπνευστούν και να διδαχθούν σχετικά με τις καλές πρακτικές που εφαρμόζουν επιχειρήσεις που έχουν διακριθεί.
ΠΗΓΗ: tovima.gr / Τόνια Τσακίρη 15/05/2015
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s