Προστασία των iPhone και iPad απο χάκερς

 

 Πως μπορείτε να προστατεύσετε το iPhone σας από τους χάκερ

 

 

Οι χρήστες των iPhone μπορούν τώρα να προστατευτούν από τους χάκερ σύμφωνα με την εταιρεία-κολοσσό.

 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της Mirror, οι χρήστες των iPhone καλούνται να ενημερώσουν το λογισμικό τους με την τελευταία έκδοση του iOS, για την πρόληψή τους από χάκερ οι οποίοι μπορεί να υποκλέψουν τους κωδικούς τους.

Η προειδοποίηση έρχεται μετά την αποκάλυψη ερευνητών ασφάλειας ότι ένα σφάλμα στο λογισμικό θα μπορούσε να επιτρέψει σε χάκερ να αποκτήσουν πρόσβαση σε ένα iPhone απλά με την αποστολή ενός μηνύματος κειμένου. Το μήνυμα περιέχει ένα ειδικά τροποποιημένο αρχείο εικόνας που… ξεγελά το iOS και αποκτά πρόσβαση σε τμήματα του κώδικα.

Οι ειδικοί προειδοποιούν ότι οι χάκερ θα μπορούσαν να βάλουν με τον τρόπο αυτό κακόβουλο κώδικα στο κινητό που θα επηρεάσει τη μνήμη του iPhone και θα κλέψει πληροφορίες, όπως τους κωδικούς πρόσβασης του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτό το σφάλμα που αποκαλύφθηκε επηρεάζει όλες τις συσκευές που λειτουργούν με iOS, συμπεριλαμβανομένων των iPhones, iPads και iPod Touch, καθώς και το λογισμικό του λειτουργικού συστήματος που τρέχει σε υπολογιστές Mac.

 

Αυτό που χρειάζεται να κάνετε για να προστατευτείτε από τους χάκερ και το κακόβουλο λογισμικό είναι να κάνετε αναβάθμιση στο λογισμικό σας μέσα από τις ρυθμίσεις της συσκευής σας.

 

Πηγή: newsbeast.gr  και κέρδος 24/7/2016

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s