Γνωρίστε την ΑΛΛΗΛΟΝnet

Η ΆΛΛΗΛΟΝnet είναι  μια ανεξάρτητη, μη κυβερνητική, μη κερδοσκοπική  πρωτοβουλία  Ελλήνων και φίλων της Ελλάδας οι οποίοι μοιράζονται το όραμα της Ελλάδας που θα αναδυθεί από τη κρίση κτίζοντας μια πραγματικά παραγωγική οικονομία διεθνώς ανταγωνιστική, αποφασιστικά στραμμένη στην επιχειρηματικότητα, καινοτομία, αλλά και συγχρόνως κοινωνικά αξιοκρατική, δίκαιη και συνεκτική.

Η πατρίδα μας βρίσκεται σε μια από αυτές τις εξαιρετικές καμπές της ιστορίας που απαιτούν από την  κάθε Ελληνίδα και τον κάθε Έλληνα  να συμμετάσχει ενεργά και αποφασιστικά στην ευρύτερη κοινή προσπάθεια με πνεύμα αλληλεγγύης, διάθεση προσφοράς και εθελοντισμού όπου ενδείκνυται.

Ο πρώτος στόχος  της ΆΛΛΗΛΟΝnet είναι να προωθεί, παντού όπου υπάρχουν Έλληνες και σε όλα τα στρώματα της ελληνικής κοινωνίας, πνεύμα αλληλεγγύης στον επαγγελματικό τομέα, με τρόπο που να είναι άμεσα και πρακτικά χρήσιμος σε πολλούς, κυρίως στους νέους και συγχρόνως να ωθεί το άτομο στην δραστηριοποίηση και συμμετοχή.

Ένας δεύτερος στόχος είναι η προώθηση της επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα. Η τωρινή δραματική ανεργία στην Ελλάδα, κυρίως μεταξύ των νέων, δεν θα μπορεί να απορροφηθεί και δεν θα μπορεί να υπάρξει βιώσιμη οικονομική ανάπτυξη αν δεν υπάρξει πρώτα, πραγματική αναβάθμιση του ευρύτερου θεσμικού πλαισίου, με βαθιά στροφή νοοτροπίας του κοινωνικού συνόλου υπέρ μιας νέας, παραγωγικής, αξιοκρατικής και κοινωνικά δίκαιης επιχειρηματικότητας.

Η ΑΛΛΗΛΟΝnet είναι  ένα δίκτυο που βοηθά την επικοινωνία κυρίως μεταξύ των μελών του, αλλά και με το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο με ιδιαίτερη προσοχή στους νέους της Ελλάδας.O καθένας συμμετέχει σε μια ομάδα ανθρώπων, όλων των γενεών, οι οποίοι συνεχώς αυξάνονται και παραμένουν διαθέσιμοι να επικοινωνήσουν, να ανταλλάξουν εμπειρίες, να συνεργαστούν και να μοιραστούν νέες ιδέες και πρωτοβουλίες. Ο καθένας έχει κάτι να λάβει και κάτι να προσφέρει σχετικά με άμεσες ή μέλλουσες προκλήσεις. Για πολλούς η AΛΛΗΛΟΝnet είναι ένα άμεσα χρήσιμο εργαλείο. Για όλους, είναι ένα πνεύμα και μήνυμα δημιουργικότητας συνεργασίας, ενθάρρυνσης, και γενικά αλληλεγγύης.

Υπενθυμίζεται ότι  η μόνη υποχρέωση  που αναλαμβάνει το κάθε μέλος μας είναι να απαντά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όταν ερωτηθεί από άλλο μέλος σχετικά με την εμπειρία του σπουδών, καριέρας και επιχειρηματικότητας.

Η ΆΛΛΗΛΟΝnet δεν έχει καμιά απολύτως οικονομική ή άλλη εξάρτηση. Χρηματοδοτείται και στηρίζεται αποκλειστικά από μέλη της. Δεν αποδέχεται καμιά συνεργασία με πολιτικά κόμματα, ούτε επιδιώκει συνεργασία ή επιχορηγήσεις από κρατικούς φορείς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ   http://allilonnet.gr/index.php/el/allilonnet-gr

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s